Kislány a pokolban

Bár a pokol maga a mélység, nincsen alja, bugyrai azonban vannak. Auschwitz, Bergen-Belsen vagy Theresienstadt a pokol alsó bugyrai közé tartozott. Sárdi Mária édesanyja és nagymamája is elpusztult a cseh város koncentrációs táborában. 15 ezer gyerek is volt ott, de közülük talán 100 maradt életben. S tudjuk: minden gyermek halála a lehetőségek végtelen tárházától fosztja meg az emberiséget.

Az idén 94 éves holokauszt túlélő kislányként került Bergen-Belsenbe. 16 évesnek mondta magát, bár nem volt annyi. Már a nagylány szemével látta, mi zajlik körülötte. Megtapasztalta és megírta, milyen a pokol – legbelül.

Tisztelt Olvasónk!

A Könyv Népe Kiadó könyvei megrendelhetők a kiadótól az alábbi táblázat kitöltésével, valamint megvásárolhatók online és személyesen a Líra, a Libri, a Láng Téka és a Tótágas könyvesboltjaiban. Amennyiben közvetlenül a kiadótól rendeli meg a könyve(ke)t, akkor 20% kedvezményt adunk. A kedvezményes ár felett a csomagolás- és postaköltség a vevőt terheli. A csomagot – benne a könyvvel és a számlával – futárral vagy postán, utánvéttel küldjük el Önnek. A csomag árát a kézhezvételkor kell kiegyenlítenie.
3.480 Ft
Megrendelem
Ajánlataink

Robert C. Castel

Függőleges koporsó

Tovább

David G. Marwell

Mengele / A halál angyalának leleplezése

Tovább

Nemere István

Kémkirálynő

Tovább

Mervay Mátyás

A cserben hagyott hazafi – Zsidómentés a háborús Sanghajban

Tovább

Horvát Éva - Cseh Viktor

Kidőlt tölgyek, szétszórt magvak

Tovább

Dr. Nádor György

A nyilaskereszt árnyékában

Tovább

Benjamin Netanjahu

BIBI – A TÖRTÉNETEM

Tovább

Jonathan Sacks

Kéz a kézben

Tovább