Kémkirálynő

A regény megtörtént események, egykori hírszerzők feljegyzései, filmhíradók és újságcikkek felhasználásával készült. A szereplők nevét – néhány kivételtől eltekintve – megváltoztattuk.

A történet főhőse az 1929-es „Miss Európa“ címet elnyert Simon Böske, akit a sikeres író fantáziájában előbb beszervezett a Magyar Királyi Honvédség katonai hírszerzése, majd sok évvel később a Moszad. Ha kíváncsi az 1930-as évek Magyarországának és egy szépségkirálynő magánéletének a titkaira, no meg érdeklik a háborút követő legizgalmasabb események, akkor ez a könyv Önnek készült…

Tisztelt Olvasónk!

A Könyv Népe Kiadó könyvei megrendelhetők a kiadótól az alábbi táblázat kitöltésével, valamint megvásárolhatók online és személyesen a Líra, a Libri, a Láng Téka és a Tótágas könyvesboltjaiban. Amennyiben közvetlenül a kiadótól rendeli meg a könyve(ke)t, akkor 20% kedvezményt adunk. A kedvezményes ár felett a csomagolás- és postaköltség a vevőt terheli. A csomagot – benne a könyvvel és a számlával – futárral vagy postán, utánvéttel küldjük el Önnek. A csomag árát a kézhezvételkor kell kiegyenlítenie.
4.480 Ft
Megrendelem
Ajánlataink

Benjamin Netanjahu

BIBI – A TÖRTÉNETEM

Tovább

Jonathan Sacks

Kéz a kézben

Tovább

David G. Marwell

Mengele / A halál angyalának leleplezése

Tovább

Mervay Mátyás

A cserben hagyott hazafi – Zsidómentés a háborús Sanghajban

Tovább

Robert C. Castel

Függőleges koporsó

Tovább

Sárdi Mária

Kislány a pokolban

Tovább

Dr. Nádor György

A nyilaskereszt árnyékában

Tovább

Horvát Éva - Cseh Viktor

Kidőlt tölgyek, szétszórt magvak

Tovább