BIBI – A TÖRTÉNETEM

Benjamin „Bibi” Netanjahu lendületes és megindító önéletrajzi kötetében mesél a családjáról, a miniszterelnökség felé vezető útjáról, valamint Izrael védelme és jövőjének biztosítása iránti szüntelen elkötelezettségéről.

 

A könyvben összefonódik Bibi magával ragadó személyes története Izrael és a zsidó nép drámai történetével. Izgalmas anekdotákon keresztül meséli el saját fejlődését katonából államférfivá, miközben egyedülálló perspektívát ad a vezetésről, a Közel-Kelet geopolitikájáról, valamint Izrael gazdasága érdekében tett sikeres erőfeszítéseiről.

 

Netanjahu az életről, a családjáról és egy nemzetről írt lendületes beszámolója szívből jött, és vitákra késztet. Izgalmas, humoros és lendületes önéletrajz, amely a politikai meggyőződés és a személyes bátorság értékének meghatározó bizonyítékaként szolgál.

Tisztelt Olvasónk!

A Könyv Népe Kiadó könyvei megrendelhetők a kiadótól az alábbi táblázat kitöltésével, valamint megvásárolhatók online és személyesen a Líra, a Libri, a Láng Téka és a Tótágas könyvesboltjaiban. Amennyiben közvetlenül a kiadótól rendeli meg a könyve(ke)t, akkor 20% kedvezményt adunk. A kedvezményes ár felett a csomagolás- és postaköltség a vevőt terheli. A csomagot – benne a könyvvel és a számlával – futárral vagy postán, utánvéttel küldjük el Önnek. A csomag árát a kézhezvételkor kell kiegyenlítenie.
12.800 Ft
Előrendelés
Ajánlataink

Jonathan Sacks

Kéz a kézben

Tovább

Horvát Éva - Cseh Viktor

Kidőlt tölgyek, szétszórt magvak

Tovább

Nemere István

Kémkirálynő

Tovább

Robert C. Castel

Függőleges koporsó

Tovább

Mervay Mátyás

A cserben hagyott hazafi – Zsidómentés a háborús Sanghajban

Tovább

David G. Marwell

Mengele / A halál angyalának leleplezése

Tovább

Sárdi Mária

Kislány a pokolban

Tovább

Dr. Nádor György

A nyilaskereszt árnyékában

Tovább